DEZE KEER HEBBEN WE GEKOZEN OM EEN VASTE PLEK TE BOEKEN WAAR WE VERBLIJVEN, EN DAT WE VAN DAARUIT ALS WE ZIN HEBBEN DINGEN KUNNEN DOEN.

VERTREK 18 JANUARI 2020 MET TUI COMFORTCLASS  15A en 15B NAAR DE DOMINICAANSE REPUBLIEK (dit word de 3e keer dat we daar naartoe gaan, 1e keer was puerto plata 2e keer bayahibe en deze keer weer bayahibe in een ander hotel)

                        

HOTEL VIVA WYNDHAM DOMINICUS BEACH RESORT WAAR VOOR VOOR 16 DAGEN EEN BEACHBUNGALOWKAMER GEBOEKT HEBBEN

 

            


Na een goede vlucht naar het hotel gebracht waar we een uur later aankwamen. Vriendelijk ontvangen en mijn eerder gestuurde mail had effect gehad want we kregen een bungalownr waar ik om gevraagd had. We zaten in ocean front bungalowroom 1112.

Super mooi, veranda met 2 luie stoelen prive terrasje met 2 ligbedden trapje naar beneden en na ongeveer 35 stappen door het witte zand stond je in de prachtige blauwe caraibische zee met een temperatuur van 26 graden. Op de kamer lagen 2 badjassen met slippers klaar. Koffie en thee faciliteiten en gevulde minibar. Groot hotel waar veel Italianen komen maar dat wisten wij. Eten was perfect, buffet restauarant en een aantal a la carte restaurants, verschillende barretjes pleintjes winkeltjes.(je kon iedere dag mooie wandelingen maken) Buiten het hotel dat in Bayahibe /Dominicus ligt zijn wat eettentjes en souvenierswinkeltjes. We hebben 2 keer een trip gedaan 1 prive trip met taxichauffeur en prive trip met Wimpy, een Belg die er al 26 jaar woont en excursies verzorgt. Hij heeft ons mooie dingen laten zien bij de echte locale dominicanen waar je nagenoeg geen andere toerist ziet. Wij wisten dat het er corupt was maar dit is nu na 14 jaar geleden er te zijn geweest vele malen erger geworden......Ik ben echt onder de indruk van de verhalen van Wimpy wat hij heeft meegemaakt en hoe de dominicanen nu zijn....zo jammer om te horen dat het land steeds verder bergafwaarts gaat....als je alleen in je resort blijft merk je daar niets van.... 

Het was eindelijk weer een vakantie zoals die hoort te zijn en dat hadden we nodig na een hele roerige tijd...heerlijk uitgerust kunnen we deze vakantie weer van ons lijstje strepen die pakken ze ons niet meer af


                                                                        Voor foto`s klik hieronder

                                                                              

                                                                               https://myalbum.com/album/LxuJXduWWQqP